Très Bien - Sabine ten Velde - Zwolle

Interieurarchitectuur en -ontwerp

Interieurarchitectuur en -ontwerp /

Registreren

A1nieuw

Vloerontwerp

In dit ontwerp is de keukenvloer verhoogd, dit deed met eeuwen geleden al om te voorkomen dat de ratten en muizen bij het voedsel konden komen. Het afgebeelde detail van de vloer laat het verschil tussen oude en nieuwe materialen zien. De witte hoogglans vloer contrasteert met de aardewerken vloer. Ook hier komt weer het verhaal van vroeger terug. Als er vroeger potten en schalen sneuvelden gebruikte men die opnieuw om er een verharde vloer van te aan leggen. Het is een vloer die het verhaal van het verleden bij zich draagt.

Reageren

@bol_com zullen de mannen nu wat vaker 'schoonmaken'? https://t.co/dU2ZrEVqXH 10 maanden geleden

Follow @sabinetenvelde on Twitter

Wachtwoord vergeten?

Registreer voor deze site

Er wordt een wachtwoord naar je gestuurd.


Wachtwoord vergeten?

Vul je gebruikersnaam of e-mail in. Je krijgt een link om een nieuw wachtwoord aan te maken via e-mail.