Très Bien - Sabine ten Velde - Zwolle

Interieurarchitectuur en -ontwerp

Interieurarchitectuur en -ontwerp /

Registreren

De Volharding

Het afstudeerthema waar ik mij mee bezig heb gehouden heeft als titel: ‘Help Crisis!’. Elk jaar wordt er een actueel onderwerp genomen om de studenten uit te dagen een oplossing te zoeken voor een (maatschappelijk) probleem en dat te vertalen naar een interieurontwerp in het bestaande pand ‘De Volharding’.

De financiële crisis treft ook de cultuur, de overheid vind dat de culturele instellingen minder afhankelijk moeten zijn van subsidies en veel ondernemingen kunnen daardoor hun hoofd niet boven water houden. Er is een oplossing nodig om de cultuur in stand te houden.

Om de cultuur te redden heb ik ervoor gekozen om verschillende culturele instelling in het pand De Volharding te plaatsen + een extra geldstroom in de vorm van een conferentiecentrum, een plek die veel bezocht wordt voor bijscholing in de zorg en onderwijs en als extra werk- en vergaderplek.

Het doorgaans saaie conferentiecentrum wordt door de komst van verschillende culturele instellingen een bruisend eigentijdse bijeenkomstruimte . Daarbij heeft de cultuur financiële steun nodig in tijden van crisis. De samenvoeging van een zakelijk centrum en de culturele instellingen zorgt voor een versterking van beide werelden.

Reageren

@bol_com zullen de mannen nu wat vaker 'schoonmaken'? https://t.co/dU2ZrEVqXH 1 jaar geleden

Follow @sabinetenvelde on Twitter

Wachtwoord vergeten?

Registreer voor deze site

Er wordt een wachtwoord naar je gestuurd.


Wachtwoord vergeten?

Vul je gebruikersnaam of e-mail in. Je krijgt een link om een nieuw wachtwoord aan te maken via e-mail.